About
us

arrow_left_white

About us

Portare is de Latijnse vertaling van 'overdragen' en in die hoedanigheid zal Portare de juiste mix van merken aan u overdragen en zorgt zij dat de juiste actualiteit uit de modebranche wordt geselecteerd ter versterking van haar aanbod. De combinatie van merken en de onderlingen aanvulling ten aanzien van deze merken maakt de kracht van het aanbod binnen de merken mix.

Portare heeft als agenturenbedrijf actuele, dynamische merken in haar portefeuille die ze in Nederland en België vertegenwoordigt. Door op professionele wijze, middels het juiste partnership een sterke mix van merken over te dragen is Portare van toegevoegde waarde voor de winkels. De merken die Portare vertegenwoordigt hebben een krachtige oorsprong en historie, een duidelijk verhaal en zijn uniek op hun gebied. Door deze historie hebben zij zich verzekerd van een eigen handschrift en kwaliteit die zich door de loop der jaren heeft bewezen en zich blijft bewijzen.

Met verschillende merken als pijler in diverse segmenten (heren, dames, kids) presenteert Portare een breed aanbod waarin de merken elkaar versterken. Op een passende wijze worden de merken gedistribueerd met u als juiste partner op de juiste plaats. Voor de toekomst zal dit partnership een steeds grotere rol gaan spelen en zal de toegevoegde waarde van Portare vertaald blijven in de collecties en actualiteit in het aanbod.

Sinds jaren wordt er met succes gewerkt met de totaalcollecties van Woolrich, Superdry, Save the Duck, RRD, Baracuta, Sundek, Ottod'Ame, C.T. Plage, en MATE Bike.