Superdry kondigt aan dat het officieel partner is van Formule E-wereldkampioen Envision Racing

Envision Racing kondigt een meerjarig partnerschap met Superdry aan. Superdry zal de teamkit van de wereldkampioenen voorzien van een 10-delige exclusieve capsule-lijn met high-performance producten. De twee merken zullen samenwerken aan hun gezamenlijke missies op het gebied van duurzaamheid, waarbij ze gebruik maken van de unieke kans om te laten zien dat meer doordachte keuzes zowel modieus als een ambitieuze intentieverklaring kunnen zijn.

Superdry is gebouwd op de geest van avontuur en heeft sinds de oprichting in 2003 wereldwijde erkenning en populariteit verworven. Nu zijn ze op een reis om de modewereld te transformeren en werken ze aan het minimaliseren van hun impact op het milieu, geleid door de wens om het milieu voor de toekomst veilig te stellen. Door een partnerschap aan te gaan met Envision Racing, zet Superdry een stap in de goede richting en verplicht het zich om van mode een statement voor het goede te maken, in een partnerschap dat beide merken in staat stelt om samen te werken en van elkaar te leren, terwijl ze impactvolle veranderingen binnen hun respectieve vakgebieden stimuleren.

De kleding die door Superdry is gemaakt, bevat producten die van duurzame materialen zijn gemaakt, waaronder shirts van organisch katoen die de grond in stand houden en het waterverbruik verminderen. De kit zal gedragen worden door het Envision Racing-team terwijl ze op weg zijn om hun Formule E-wereldtitel te verdedigen. Daarnaast blijven Envision Racing en Superdry samen verandering creëren en inspireren door hun krachten te bundelen in de Race Against Climate Change?

de beweging die Envision Racing’s missie vertegenwoordigt om de overgang naar schone, veilige en betaalbare hernieuwbare energie te versnellen. Samen zullen ze werken aan gezamenlijke marketingcampagnes om het publiek te inspireren, te prikkelen en aan te moedigen om duurzamere modekeuzes te maken.

Superdry x Envision