Portare Benelux breidt brandportfolio uit met luxury casualmerk Crossley

wij kondigen met trots aan dat het Italiaanse label Crossley is toegevoegd aan ons uitgebreide brandportfolio. Vanaf nu is deze prachtige collectie voor dames en heren ook direct te bewonderen in onze showroom in Gilze!

Over Crossley
Crossley staat wereldwijd bekend om zijn verfijnde en stijlvolle kledingcollecties die vakmanschap en moderne flair combineren voor zowel dames als heren. Met een sterke focus op hoogwaardige materialen en een tijdloos design, heeft Crossley een trouwe klantenkring opgebouwd die waarde hecht aan zowel comfort als elegantie. Het merk is geliefd bij modebewuste consumenten die zoeken naar kledingstukken die zowel veelzijdig als duurzaam zijn. Hoewel Crossley zijn roots in Italië heeft, heeft het merk een internationale aanhang opgebouwd. Hun producten zijn te vinden in exclusieve boetieks en luxe warenhuizen over de hele wereld.

Strategische Groei
De toevoeging van Crossley aan ons brandportfolio is een bewuste stap in de strategische groei van ons bedrijf. Wij zijn dan ook verheugd om Crossley te verwelkomen in onze familie van premium merken; Het merk past perfect bij onze huidige klant en de mix van merken die we op dit moment aanbieden. Crossley’s toewijding aan kwaliteit en innovatie sluit naadloos aan bij onze waarden.