New member of the Portare Family

Yanique Kolsteren

Hierbij stellen wij graag onze nieuwe collega op de back-office aan u voor; Yanique Kolsteren. Deze vrolijke Brabantse meid telt 24 lentes en is geboren en getogen Tilburgse.

Voordat we haar bij Portare Benelux konden verwelkomen heeft Yanique verschillende binnendienst functies bekleed. Hiervoor werkte ze bij Marc Inbane waar ze accountmanager binnendienst was en daarvoor was ze cliëntmanager bij een thuiszorgorganisatie. Gelukkig besloot Yanique dat het tijd werd om haar hart te volgen en te gaan voor een baan in het werkgebied waar haar echte interesse ligt; fashion. Met haar werkervaring en opleiding tot junior accountmanager heeft ze alle affiniteit met klantcontact, sales en aftersales. Deze relevante ervaring komt perfect van pas in haar nieuwe functie bij Portare Benelux. Grote kans dat u binnenkort kennis met haar maakt, telefonisch of live in onze showroom.

Naast haar interesse in mode houdt Yanique van gezelligheid, festivals en borrels. Ook kun je haar regelmatig in de sportschool vinden voor de balans.

Welkom in ons team Yanique!