MOEDERBEDRIJF SUPERDRY NEEMT SUPERDRY STORES OVER; SUPERDRY WHOLESALE BENELUX KOMT TERUG NAAR PORTARE BENELUX

Supergroup PLC heeft per 1 mei haar groothandelsactiviteiten van het merk Superdry in de Benelux overdragen aan Portare Benelux. Ook zijn per 1 mei de tien Superdry Stores die Portare Benelux heeft uitgebouwd overgedragen aan Supergroup PLC. De winkels worden onderdeel van Superdry own retail en zullen worden gecontinueerd. “Zo melden de bedrijven in een gezamenlijk persbericht.”

Met de overname van de activiteiten zal Superdry toegevoegd worden aan de bedrijfsactiviteiten van het agentuur Portare Benelux vanuit de showrooms in Gilze en Brussel; ook het vertrouwde Superdry sales team blijft daar werkzaam. Portare Benelux werkt al sinds jaar en dag met iconische merken en is daarom trots Superdry opnieuw te mogen toevoegen aan haar portfolio.

Portare Benelux maakt naast de overname van de activiteiten ook bekend dat Khang Huynh verantwoordelijk wordt gesteld om samen met het verkoopteam de opvolging van Superdry Benelux verder te begeleiden. De relatie tussen Superdry en Portare Benelux gaat terug naar 2008 toen het als agent het merk heeft geïntroduceerd en in de jaren succesvol heeft uitgebouwd. In 2018 nam Supergroup PLC de groothandelsactiviteiten over van Portare Benelux.

Met deze overname wordt een volgende stap gezet in onze relatie en zijn we bijzonder trots dat Superdry de winkels voortzet en wij als agent de groothandelsactiviteiten onder onze hoede gaan nemen van dit unieke merk Superdry “meldt Marco van Drunen, eigenaar van Portare Benelux”.

Met vertrouwen zien wij de toekomst tegemoet en kijken er naar uit samen met onze relaties de samenwerking verder te optimaliseren!