MATE Bike Summer Events

Nederland is een echt fietsland en de populariteit van elektrische fietsen blijft toenemen. Portare Benelux en MOEVS Agency hebben samen met toonaangevende fashionretailers MATE.BIKE geïntroduceerd in de fashion & lifestyle stores waarbij ook op diverse locaties events zijn georganiseerd afgelopen zomer. Tijdens deze events konden de bezoekers niet alleen genieten van de nieuwste MATE Bikes, maar ook inspiratie opdoen over hoe je jouw fietstocht kunt combineren met stijlvolle en trendy outfits. Want waarom zou je niet fashionable de weg op gaan?
 
Bezoekers kregen een onvergetelijke experience op één van de diverse modellen van de MATE Bike en konden direct alle mogelijke vragen stellen aan de MATE experts van Moevs. Van Dijk StoreBastiaansen ModestadRico ModaBOMONT en OFM. hadden flink uitgepakt om er een mooi feestje van te maken tijdens deze speciale evenementen.
 
Interesse in een MATE Bike? Ga zeker eens langs bij één van onze dealers of wil je zelf een MATE event op locatie? Neem dan contact met ons voor meer informatie.