De Modefabriek

Dit jaar staan we voor het tweede seizoen op De Modefabriek in Rai Amsterdam met ons prachtige Italiaanse merk Ottod’Ame.

Ottod’Ame is een uniek fashion merk, opgericht in 2003 door de creatieve geest van acht vrouwen die erin geslaagd zijn om uitsluitend materialen uit Italië te gebruiken om eigentijdse en modieuze collecties te creëren. De collecties van Ottod’Ame bestaan uit 400 stuks en onderscheiden zich van andere merken door zowel unieke prints, kwalitatieve stoffen en zeer mooie basics toe te voegen.

Ieder seizoen komt Ottod’Ame met nieuwe thema’s, waardoor de collecties zeer veel variaties kennen. Door de uitgebreide collecties is het makkelijk om een mooi verhaal te creëren.

Ottod’Ame heeft een mark-up van 3.0 en brengt twee collecties per jaar.

Voor het fall winter seizoen 2023 presenteren we ook de outerwear collectie van Ottod’Ame, genaamd Wayout.

De collectie van Wayout zit vol met eyecatching jassen, van bodywarmers, bombers en jackets tot lange pufferjassen. Elke jas komt in verschillende kleuren en leuke prints. Het zijn de perfecte jassen om de kou buiten te houden, zowel in de stad als in de bergen. 90% van de collectie is gemaakt van gerecycleerde materialen en heeft fakedown voering. 

Benieuwd naar deze wintercollecties? Je kunt onze stand terugvinden in hal B, stand nummer B122.

Indien je graag een afspraak wilt maken in onze showroom, kun je contact opnemen via maxime@portare.nl of 0161-419 000.