Butcher of Blue bundelt krachten met agentschap Portare Benelux om de Belgische markt te veroveren.

Amersfoort – Het Nederlandse kledingmerk Butcher of Blue heeft aangekondigd dat het een samenwerking is aangegaan met het gerenommeerde agentschap Portare Benelux om zijn aanwezigheid in België en Luxemburg te versterken. Als één van de meest geliefde modemerken in Nederland staat Butcher of Blue bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige kledingstukken, vakmanschap en tijdloze stijl. Met een oog voor detail en een passie voor kwaliteit heeft het merk zich een weg gebaand naar menig garderobe van de Nederlandse man.

De samenwerking met Portare markeert een strategische stap voor Butcher of Blue om zijn positie op de Belgische markt te versterken. Portare, een vooraanstaand agentschap in de Benelux gespecialiseerd in het vertegenwoordigen van premium modemerken als o.a. Woolrich, Superdry, Save the Duck, zal fungeren als de officiële vertegenwoordiger van Butcher of Blue in de BeLux. Door hun diepgaande kennis van de markt en hun toewijding aan excellentie in de retailbranche, zal Portare een onmisbare rol spelen in het uitbreiden van de aanwezigheid van Butcher of Blue in België en Luxenburg.

“We geloven dat Portare Benelux een kwalitatief hoogwaardige representatie van ons merk kan neerzetten, met een focus op lange termijn relaties in de Belgisch/Luxemburgse markt” aldus Maarten Rijnders van Butcher of Blue. “België is een nieuwe belangrijke markt voor ons en we geloven dat de expertise van Portare en hun toewijding aan kwaliteit perfect aansluiten bij onze waarden. Samen streven we ernaar om de unieke stijl van Butcher of Blue naar een breder publiek in België te brengen.”

Over Butcher of Blue
Butcher of Blue is een Nederlands kledingmerk dat bekend staat om zijn tijdloze stijl, vakmanschap en aandacht voor detail. Opgericht met een passie voor hoogwaardige kleding, biedt het merk een breed scala aan producten voor heren die zich onderscheiden door hun kwaliteit en duurzaamheid.